34400.net
Кузнецовськ - Новини без цензури
ГОЛОВНА // Локальна мережа - Форум

Локальна мережа - Форум

[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Сторінка 1 з 11
Форум » Бізнес » Комп'ютери і технології » Локальна мережа (Торент-трекер Енержі)
Локальна мережа
GenkaUA
Перехожий
Група: Пользователи
Повідомлень: 41
Статус: Тимчасово відсутній

Дата: Четвер, 03.11.2011, 21:26 | Повідомлення # 1

Будь-ласка допоможіть налаштувати роутер на мережу Енержі, а то інтернет працює, а торент-трекер ніяк не хоче
reks
Своя людина
Група: Пользователи
Повідомлень: 141
Статус: Тимчасово відсутній

Дата: П'ятниця, 04.11.2011, 10:22 | Повідомлення # 2

сам торент-трекер налаштовувати треба.Хоча я як місяць з Енержі на київстар перейшов.Якщо збереглися у мене налаштунки торент-трекер то пришлю.Версія торента кажись 1.3/1.3.1 новіша непідходить.
GenkaUA
Перехожий
Група: Пользователи
Повідомлень: 41
Статус: Тимчасово відсутній

Дата: П'ятниця, 04.11.2011, 19:12 | Повідомлення # 3

Там там потрібно в самому роутері якісь налаштування прописати, а то навіть сайт торент-трекеру через роутер не запускається
LLlypuk
Гість
Група: Пользователи
Повідомлень: 1
Статус: Тимчасово відсутній

Дата: Четвер, 14.02.2013, 01:45 | Повідомлення # 4

Вчера мой коллега купил роутер, пошел в Энерджи чтоб ему там настроили VPN. За 50 грн ему запаролили доступ к настройкам чтобы он не смог сделаь бэкап, а главное- наделать скриншотов. Так и сказали.
endru
Гість
Група: Пользователи
Повідомлень: 1
Статус: Тимчасово відсутній

Дата: Четвер, 14.02.2013, 17:52 | Повідомлення # 5

Ось налаштування!  http://energy.zz.mu/
KeN
Гість
Група: Пользователи
Повідомлень: 1
Статус: Тимчасово відсутній

Дата: Четвер, 21.02.2013, 14:18 | Повідомлення # 6

попробував с етими настройками - торент не робить. інет робить а торент не робить.
ше й роутер став віснути дето мінімум раз в день, до етого не віс ((( тупо не робить поки не виключиш з резетки!

в мене в друга точьно такий самий роутер, ми разом купляли однакоів. він віддавав на настройку до них на офіс - то каже шо вже півроку паше як чяси. а я скікі не мучився шоб самому настроїть - ніяк не хоче норм робити, наверно тоже їм оддам шоб нормально зделали.
Anonymous
Перехожий
Група: Пользователи
Повідомлень: 18
Статус: Тимчасово відсутній

Дата: Четвер, 21.02.2013, 17:25 | Повідомлення # 7

везде провайдеры на своих форумах и в приложениях к договору пишут как настроить роутер, а у нас за это еще и деньги берут ). так еще и доступ запароливают к своему же роутеру ). 
я свой настроил сам, главная проблема в том что их dhcp сервер никак не присваивает IP моему роутеру, из -за чего сеть не работала, я поменял много разных прошивок, в том числе и dd-wrt, пока случайно на прошивке для wimax модемов не присвоило IP. Дальше я спокойно настроил инет. 
Так же из слов другого человека узнал что многие вручную прописывают себе свой IP который выдавало на сетевую карту, и дальше уже настраивают vpn и все работает, насколько это правда сказать не могу, я так не пробовал.
Короче Хелп тот еще м.....к, вместо помощи устроил маленький бизнес, хотя несколько лет подряд сам призывал покупать роутеры, мол у вас исчезнет куча проблем по сети, а в итоге почти каждый день в чате торрента видно фразу типа помогите настроить роутер  и дальше следует посыл просящего в офис с 50 грн в руках
Kuznecovec
Перехожий
Група: Пользователи
Повідомлень: 24
Статус: Тимчасово відсутній

Дата: Четвер, 21.02.2013, 19:09 | Повідомлення # 8

Я був клієнтом вже 7и різних провайдерів, в тому числі двох в Києві, і щось ні в договорі, ні на форумах - ніяких настройок роутерів не бачив. Навпаки, вони всі сильно нервуються, коли взнають що у клієнта роутер. Може приведеш хоч 1 приклад, де ти офіційно таке бачив?
І взагалі, Анонімус, в твоїх словах явно видно якусь особисту не то заздрість не то образу до Хелпа, тут явно не в роутерах справа smile

А 50 грн це ще по-божескі - в Комхаусі колись за настройку роутера в мене особисто 100 грн попросили, і чув що така ж такса в Інфотеху - та я б вже довірив настройку конторі де він працювати буде, ніж баригам чи дилетантам, на Енерджі явно більше знають як краще. І ще, знайомий на Київстарі раз казав, звернувся до місцевих "технарів" з проблемою, на роутері вай-фай збився - то сказали, що ми офіційно таких питань не рішаєм, хочете - дзвоніть в кол-центр хай вам по телефону розказують що робити, або - за 100 грн  вирішим в приватному порядку, без контори smile
Anonymous
Перехожий
Група: Пользователи
Повідомлень: 18
Статус: Тимчасово відсутній

Дата: П'ятниця, 22.02.2013, 00:22 | Повідомлення # 9

нашол статью как обойти пароль на D-Link, кому не жалко выложите скрины настроек роутера, пусть Хелп обломится
http://itcom.in.ua/stati....20.html

http://slrz.ru/2011....dir-615

Kuznecovec, не затруднит вас перечислить этих провайдеров? я сам проверю как они напрягаются, роутер уже почти у каждого, а бедные провайдеры все в напрягах сидят, может я смогу их успокоить.
По поводу Хелпа - вам показалось, я с ним не знаком. Зависти к нему никакой не испытываю.
Я понять не могу почему устроили из настройки роутера тайные знания, во всех инструкциях к роутеру написано что в случае использования провайдером dhcp, выбирайте соответствующий пункт, на следующем шаге вводим реквизиты vpn и все, должен заработать. Назовите мне хоть одну модель роутера которая в Енерджи заработала?
reks
Своя людина
Група: Пользователи
Повідомлень: 141
Статус: Тимчасово відсутній

Дата: Понеділок, 11.03.2013, 10:21 | Повідомлення # 10

Anonymous! Спасибо за инфу. Сча попробую.
Тетяна
Гість
Група: Пользователи
Повідомлень: 3
Статус: Тимчасово відсутній

Дата: Середа, 28.08.2013, 19:24 | Повідомлення # 11

Ну як попробував, а решті розказати?
Зіткнувся на енерджі з тою ж проблемою, пароль не говорять і номер тел. до директора кантори теж!
Anonymous
Перехожий
Група: Пользователи
Повідомлень: 18
Статус: Тимчасово відсутній

Дата: Середа, 07.01.2015, 15:14 | Повідомлення # 12

роутер ASUS RT-N10 работает без заноса в их контору, проверено на 2-ух экземплярах.
Anonymous
Перехожий
Група: Пользователи
Повідомлень: 18
Статус: Тимчасово відсутній

Дата: Середа, 07.01.2015, 15:20 | Повідомлення # 13

нужно пробросить порт в роутере, а в настройках торренат этот же порт зафиксировать как постоянный
Anonymous
Перехожий
Група: Пользователи
Повідомлень: 18
Статус: Тимчасово відсутній

Дата: Вівторок, 14.06.2016, 02:02 | Повідомлення # 14

Форум » Бізнес » Комп'ютери і технології » Локальна мережа (Торент-трекер Енержі)
Сторінка 1 з 11
Пошук:

34400.net © 2011-2016

Кузнецовськ - новини без цензури

Використання матеріалів сайту дозволено лише з посиланням (для інтернет-видань - гіперпосиланням) на "34400.net".

Адміністрація 34400.net не несе відповідальності за зміст коментарів